Timelapse – gør det muligt

Timelapse - gør det muligt - timelapse video af dit næste projekt - Timelapse video
Skrevet af Casper Rolsted

Timelapse ekspert. Stifter og ejer af Terralapse.

En af verdens førende timelapse eksperter. Bruger en analytiske tilgang og store erfaring fra mange år som udviklingsingeniør og projektleder til at skabe specialiserede timelapse-systemer, udvikle nye timelapse teknikker og producere imponerende film.

Oplev, hvordan TIMELAPSE gør det muligt

– at VISE vores smukke planet fra et andet perspektiv

– at VISUALISERE naturens magi

– at SKABE opmærksomhed og interesse

– at DOKUMENTERE projekter og events på en ny måde

 

Timelapse teknikken

TIMELAPSE er kendt fra naturprogrammer og har en dragende effekt. Teknikken kan bruges til at vise planter vokse, solens bevægelse over himlen, og den kan kort og præcist vise et længerevarende projekt. Timelapse er specielt, fordi teknikken gør det muligt at fortælle hele historien – ikke blot vise et øjebliksbillede.

TIMELAPSE fokuserer på at fange bevægelser over tid. Den gør det muligt at komprimere flere timers eller dages optagelse til få sekunder. Dette kan for eksempel anvendes i bygge- og anlægsbranchen, hvor projekter ofte er meget lange, og det kan være svært at vise et overblik.

TIMELAPSE skabes ved, at et kamera tager en række billeder over en længere tidsperiode. I nogle situationer er et par hundrede billeder tilstrækkeligt, mens andre situationer kræver mange tusinde billeder. Efterfølgende sættes billederne sammen til en film, der på kort tid viser det længerevarende forløb.

 

 

Timelapse video

Forestil dig en time lapse video i den højeste kvalitet og med unikke visuelle effekter. En video, der udstråler kvalitet og sætter fokus på dit produkt og firma. En video, du kan sende til dine kunder, bruge på de sociale medier og fremvise på din webside. På et konkurrencepræget marked kan en sådan professionel produceret video være afgørende for succes.

Timelapses er desværre alt for ofte kendetegnet ved uønskede objekter, irriterende flimmer og ved at være for statiske. Den dårlige kvalitet forstyrrer oplevelsen og kan få en video til at virke uprofessionel. Der er derfor brug for nye løsninger.

Jeg har lært af de bedste timelapse-eksperter og derefter brugt mine tekniske færdigheder som ingeniør sammen med dedikeret forskning og eksperimentering i timelapse-teknologi til at udvikle en række nye teknikker, der kan løse udfordringerne med den eksisterende timelapse-teknologi.

Denne unikke ekspertise bliver brugt, når du får lavet en timelapse-video hos Terralapse. Den vil fremstå professionel, fascinere publikum og skabe magiske øjeblikke.

Hvis dette har fanget din opmærksomhed, så læs mere om mulighederne på denne webside og send mig en e-mail med kontaktformularen, kontakt mig på de sociale medier eller ring til mig på 22 25 14 34.

 

Timelapse ekspert

Casper Rolsted er en af verdens førende timelapse eksperter. Hele 6 gange har Casper modtaget det eftertragtede og prestigefyldte Staff Pick hædersmærke. Dette uddeles kun til de bedste filmproducenter for fremstilling af film, der er blandt de bedste på Vimeo.

Han bruger en analytiske tilgang og sin store erfaring fra mange år som udviklingsingeniør og projektleder til at udvikle nye timelapse teknikker og producere imponerende film.

Interessen for fotografering begyndte allerede i de tidlige teenageår. Mange timer blev brugt i selskab med et gammelt Petri spejlreflekskamera og med kreativ udfoldelse i mørkekammeret.

Senere har Casper stået i spidsen for store projekter og har som ingeniør arbejdet med udvikling af digitale kamera hos Imacon, som i dag er fusioneret med Hasselblad.

Casper er uddannet ingeniør i maskinteknik fra DTU Ballerup (1998), HD2 i Organisation og Ledelse fra Syddansk Universitet (2012) og har løbende taget en række længere projektlederuddannelser.

I dag udlever han sin passion for film og fotografering og er drivkraften bag Terralapse. Han leder udviklingen af specialiserede timelapse-systemer, udfolder sig kreativt med avanceret kameraudstyr og løser de tekniske udfordringer med den eksisterende timelapse-teknologi gennem brugen af komplekse software programmer og nye optageteknikker.

 

Lær mere om timelapse

Jeg håber, at min lille artikel og time-lapse video har været interessant og givet et lille indblik i timelapse teknikken, og hvordan den kan bruges.

Hvis du ønsker at lære mere om, hvad en timelapse er, så læs artiklerne: “Hvad er timelapse?” og “Timelapse teknikker“. Hvordan du mere præcist kommer i gang og får lavet din første timelapse, kan du læse mere om i artiklen: Hvordan laves timelapse?.

Du kan også læse mere i artiklen “Long-Term Timelapse Photographer Shares Tips on Mastering the Craft” på PetaPixel, hvor jeg deler nogle af mine timelapse teknikker.

Du kan lære mere om timelapse produktion i denne blog “Alt om timelapse“, på resten af websiden Timelapsefilm.dk og på Terralapse.com. Du kan læse om verdens uberørte natur og se nogle helt fantastiske timelapse videoer på websiden NaturalSilence.org

Hvis du har brug for en timelapse af et projekt, så læs mere her.

God fornøjelse.

0 0 stemmer
Artikel vurdering
j
05.12.2021

Rapsmark fotografering

Alle i Danmark kender de gule rapsmarker, som et par uger om året præger landskabet. For mange fotografer vil de blomstrende marker være en oplagt...

Timelapse priser

Brug for en timelapse film af dit næste projekt? Vi er Terralapse og er eksperter i timelapse. Vi producerer timelapse film til bl.a. turist- og...

Hvordan laves timelapse?

Hvordan laves timelapse? Et spørgsmål jeg ofte møder, når jeg rejser rundt i verden og laver timelapse. Lær timelapse teknikken i denne artikel. For...

Long Term Timelapse

Long Term Timelapse (længerevarende timelapse) er timelapse optagelser med et langt interval mellem hvert billede og oftest uden bevægelseskontrol...

Lys og farver

Vi lever i en verden af lys og farver. Man skulle tro, at farver kun har en æstetisk betydning, men i virkeligheden påvirker de vores oplevelse af...

Relaterede artikler

Abonner
Meddelelse om
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer

Pin It on Pinterest

Del denne artikel!