Danske timelapse eksperter

Terralapse

Timelapse eksperter fra Danmark

Dit projekt kan ikke laves om, så overlad kun ansvaret for filmproduktion til de bedste timelapse eksperter. Hos Terralapse har vi mange års erfaring med produktion af timelapse film og tager ansvaret for at levere det bedst mulige resultat meget seriøst. Så du kan trygt overlade ansvaret til os.

Vores erfarne team tager ansvaret for planlægning og styring af projektet fra start til slut. Vi sikrer, at du får den film, du drømmer om, uden en masse møder og med minimalt tidsforbrugt med os.

Vi laver længerevarende timelapse optagelser af byggeri og andre projekter i hele Danmark – og mere almindelige timelapse optagelser i hele verden. Ved større projekter vil vi gerne kontaktes i god tid, men vi har ofte mulighed for at rykke ud i hele Danmark med få timers varsel, hvis det skal gå stærkt. Hvis du har brug for mere specielle timelapse optagelser lavet over længere tid, så har vi et filmstudie med ideelle forhold til timelapse produktion under kontrollerede forhold. Det kunne for eksempel være timelapses af voksende planter eller blomster, der springer ud.

Til hvert filmprojekt sammensættes det bedste team til opgaven. Terralapse benytter sig primært af erfarne freelance fotografer, grafisk designere og musikkere. For at sikre den høje kvalitet, så er det altid timelapse ekspert Casper Rolsted, som leder filmprojekterne.

Terralapse.com kan du læse mere om vores arbejde og services.

Specialister i timelapse

Der er flere produktionsselskaber i Danmark, der udover videooptagelser også tilbyder timelapse. Men timelapse kræver specialist viden og er en særdeles svær disciplin at mestre. Resultatet fra disse produktionsselskaber bliver derfor sjældent særlig godt. Vores tilgang er væsentlig anderledes. Vi er specialister i timelapse og har gennem årene både udviklet kameraudstyr optimeret til timelapse og en lang række unikke teknikker. Dette sikrer både den bedste kvalitet og den mest interessante timelapse film. Så hvis du ønsker en timelapse film af dit næste projekt, så finder du ikke nogen bedre end os til jobbet. Læs mere om udfordringerne ved timelapse…

Timelapse med høj opløsning

Vi benytter udelukkende professionelle kameraer med meget høj opløsning. Den høje opløsning gør det muligt at bruge udsnit af optagelsen i den endelige film uden kvaliteten bliver forringet. Hvis der i en periode udelukkende sker noget interessant i den ene side af optagelsen, så kan der zoomes ind på dette. Sker der senere noget interessant i den anden side af optagelsen, så kan der klippes over til dette. Denne mulighed skaber dynamik og gør timelapse filmen mere spændende for tilskueren. Afhængig af dit behov kan vi installere kameraer, der optager i henholdsvis 6K eller 8K.

Produktion af unikke film

Med vores nyskabende timelapse teknikker kan vi fjerne uønskede genstande og irriterende flimmer fra timelapse optagelserne. Vi kan skabe unikke bevægelser i optagelserne, lave fascinerende effekter og opbygge et troværdigt lyddesign. Din film vil fremstå professionel, fascinere publikum og skabe magiske øjeblikke. Læs mere om mulighederne for produktion af unikke film med timelapse eksperter på Terralapse.com

Timelapse Teknik

En længerevarende timelapse er et ideelt markedsføringsværktøj for firmaer i bygge- og anlægsbranchen, men teknikken kan også bruges til optagelse af voksende planter, skiftende årstider i naturen, dokumentation af gletsjer afsmeltning, opsætning af en festival eller noget helt andet. Læs mere her om længerevarende timelapse og timelapse med tidsstudie teknikken.

Kun fantasien sætter grænser

Timelapse film kan tage mange forskellige former, og vi kan hjælpe med kortvarige projekter på et par timer til langvarige projekter, der løber over flere år. Hvad enten du ønsker projektovervågning i realtid, film til dokumentation på jeres webside eller markedsføring på sociale medier, så kan vi hjælpe. Kontakt os og få et konkret tilbud, der matcher dit behov.

Kun fantasien sætter grænser.

Vores kunder

Se vores timelapse film på

Hos Terralapse har vi mange års erfaring med produktion af timelapse film og tager ansvaret for at levere det bedst mulige resultat meget seriøst. Så du kan trygt overlade ansvaret til os.

Terralapse - Timelapse film

Pin It on Pinterest