Udstyr, teknik og rejser

Alt om timelapse

Alt om timelapse – Artikler

Hvad er timelapse?

Hvad er timelapse?

Jeg er ofte blevet mødt med nysgerrige blikke, når jeg rundt omkring i verden har lavet timelapse optagelser med avanceret kamera udstyr. Mange spørger nysgerrigt, hvad jeg bruger udstyret til. Efter at have forklaret, at jeg laver timelapse, så følger spørgsmålet: Hvad er timelapse? I denne artikel...

read more
Cinque Terre

Cinque Terre

Cinque Terre, der betyder "Fem lande" er en del af kysten på den italienske riviera mellem Genova og La Spezia. Området er en del af Cinque Terre National Park og er på UNESCO´s verdensarvsliste. Området er et meget populært turistmål og består af de fem landsbyer: Monterosso, Vernazza, Corniglia,...

read more
Hvordan laves timelapse?

Hvordan laves timelapse?

Hvordan laves timelapse? Et spørgsmål jeg ofte møder, når jeg rejser rundt i verden og laver timelapse. Lær timelapse teknikken i denne artikel. For at skabe bevægelse i mine timelapseoptagelser benytter jeg en del forskelligt udstyr. Dette giver ofte anledning til en del nysgerrighed og spørgsmål. Men...

read more

Alt om timelapse er en blog, der handler om produktion af timelapse film. Her kan du se flotte film, læse artikler om optagelserne og lære teknikken. Hvis du ønsker professionel hjælp til optagelse, redigering eller produktion af film, så send en e-mail til Terralapse med kontaktformularen her på siden. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så send mig en besked på de sociale medier.

Ingeniør og timelapse ekspert. Stifter og ejer af Terralapse.

Alt om timelapse. Casper Rolsted, Timelapse ekspert, Stifter og ejer af Terralapse.

Pin It on Pinterest