Timelapse priser

Byggeri - Timelapse priser
Skrevet af Casper Rolsted

Timelapse ekspert. Stifter og ejer af Terralapse.

En af verdens førende timelapse eksperter. Bruger en analytiske tilgang og store erfaring fra mange år som udviklingsingeniør og projektleder til at skabe specialiserede timelapse-systemer, udvikle nye timelapse teknikker og producere imponerende film.

Brug for en timelapse film af dit næste projekt? Vi er Terralapse og er eksperter i timelapse. Vi producerer timelapse film til bl.a. turist- og byggebranchen, vi leverer timelapse optagelser til reklamebureauer og filmproducenter, og vi hjælper kreative filmskabere med redigering og visual effects.

Timelapse kan på en fascinerende måde vise naturens magi og skabe masser af opmærksomhed og interesse. Teknikken kan også bruges til at dokumentere eller markedsføre dit næste projekt eller events på en ny måde.

Du kan læse mere om længerevarende timelapse i artiklen “Long Term Timelapse“. Du kan også læse mere om timelapse produktion i denne blog “Alt om timelapse“, på resten af websiden Timelapsefilm.dk og på Terralapse.com. Hvis du har brug for en timelapse af et projekt, så læs mere her.

 

De bedste timelapse priser

Terralapse producerer timelapse med noget af det bedste kameraudstyr på markedet og benytter avancerede timelapse teknikker, der kræver de mest kraftfulde computere. Du forventer måske derfor, at en timelapse produceret hos Terralapse vil være forbeholdt de største film og TV selskaber. Men heldigvis forholder det sig ikke sådan.

Vi fokuserer på at have de bedste timelapse priser og samtidigt levere en langt bedre service og kvalitet end konkurrenterne. Dette er muligt, fordi vi udelukkende fokuserer på timelapse og har optimeret vores udstyr og teknik til netop dette formål.

Til længerevarende timelapse optagelser har vi udviklet TerraBox – et timelapse kamerasystem, der benytter professionelle kameraer og sikrer den bedste billedkvalitet og driftssikkerhed. Læs mere om TerraBox i artiklen “TerraBox Timelapse Kamera“.

 

Priseksempler på timelapse

Leje af TerraBox timelapsesystem fra 975 kr. ex. moms pr. måned.

Opstilling og nedtagning af kamerasystem fra 4850 kr. ex. moms. Ekstra kamerasystem fra 1450 kr. ex. moms. pr. styk.

Redigering af timelapse optagelser op til 4.500 billeder (svarende til 3 minutter) fra 2250 kr. ex. moms. (Redigeringen omfatter: Stabilisering for rystelser, lys stabilisering, fjernelse af objekt flimmer og manuel gennemgang af billeder.)

Priseksempel 1: Et kamerasystem i 6 måneder fra 12.950 kr. ex. moms.

Priseksempel 2: To kamerasystemer i 12 måneder fra 31.950 kr. ex. moms.

Priser er inkl. kørsel i hele Danmark (Tillæg ved optagelse på ikke brofaste øer).

 

0 0 stemmer
Artikel vurdering
j
15.03.2022

Vild natur i Norge

Vild natur er dybt fascinerende. Den giver inspiration og fornyet energi. Når vi lægger de moderne bekvemmeligheder bag os og drager afsted på...

Long Term Timelapse

Long Term Timelapse (længerevarende timelapse) er timelapse optagelser med et langt interval mellem hvert billede og oftest uden bevægelseskontrol...

Hvordan laves timelapse?

Hvordan laves timelapse? Et spørgsmål jeg ofte møder, når jeg rejser rundt i verden og laver timelapse. Lær timelapse teknikken i denne artikel. For...

Rapsmark fotografering

Alle i Danmark kender de gule rapsmarker, som et par uger om året præger landskabet. For mange fotografer vil de blomstrende marker være en oplagt...

Tidsstudie

Tidsstudie (timestudy) teknikken er et alternativ til længerevarende timelapse (long term timelapse). En timelapse lavet med tidsstudie teknikken er...

Relaterede artikler

Abonner
Meddelelse om
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer

Pin It on Pinterest

Del denne artikel!